Lakberendező szolgáltatás

lakberendező image

Ingyenes lakberendezési tanácsok, ötletek hírlevelünkben

E-mail cím:*

E-mail cím újra:*

Név:*

Interaktív lakberendezés - Mi is ez?

interaktív lakberendezés

Interaktív lakberendező szolgáltatásunkat amolyan "tűzoltásnak", vagy "gyorssegélynek" szánjuk.

Természetesen nem helyettesíti a komplett lakberendező szolgáltatást, célja egészen más.

Interaktív lakberendező szolgáltatásunkkal azoknak szeretnénk segítséget nyújtani, akikben még nem érett meg az elhatározás, hogy lakberendezőt alkalmazzanak, vagy úgy vélik, még nem áll mögöttük az az anyagi háttér, ami a lakás felújításához, az új berendezési tárgyak beszerzéséhez szükséges. Abban bízunk, hogy az ízelítőül kapott rajzok mindenkit meggyőznek arról, hogy egy lakberendező alkalmazása nem felesleges pénzkidobás, sőt nem is luxus, hanem ésszerű és megalapozott döntés. Azoknak pedig, akik mindezt tudják, csak még nem jött el a pillanat, szeretnénk interakítv lakberendező szolgáltatásunk segítségével kitűzni a célt, beindítani a gépezetet.

Interaktív lakberendezés megrendelése

Az interakítv lakberendező szolgáltatás megrendelhető lakberendezőinknél e-mail-ben, vagy postai levél útján.

Minden esetben szükség van a berendezésre váró terület M=1:50-es vagy M=1:100-as léptékű alaprajzára, melyen a méretek jól leolvashatók, illetve egy leírásra a feladatot illetően. Minden esetben a megrendelt tervrajzok mellé küldünk egy leírást a megvalósításra és egyéb részletekre vonatkozóan, hogy könnyebb legyen a tájékozódás a rajzi részleteken.

Interaktív lakberenezési tervek

A kész lakberendező terveket e-mail-ben vagy postai levélküldeményben juttatjuk el a feladóhoz, a tervek méretétől és mennyiségétől, illetve az igényektől függően.

Interaktív lakberendezés honoráriuma

A lakberendező honorárium kifizetése történhet banki átutalással, vagy rózsaszín postai csekken az üzletkötéskor megadott számlaszámra illetve címre.

Árak

Az interaktív lakberendezés tarifatáblázata a kitűzött céloknak megfelelően jelképes összegeket tartalmaz. Áz összegek ÁFA nélkül értendők, és az adott rajzokon kívül tartalmazzák a kapcsolódó írásos magyarázat és lakberendező tanácsadás díját is.

  1 db berendezési terv esetén (alaprajz, M=1:50) 3 db kül. berendezési terv esetén (alaprajz, M=1:50) Látványterv darabja
A4 méretben A3 méretben A4 méretben A3 méretben A4 méretben
Színezetlenül 10 000 Ft 20 000 Ft 24 000 Ft 48 000 Ft 12 000 Ft
Színezve 16 000 Ft 32 000 Ft 36 000 Ft 72 000 Ft 18 000 Ft

Látványterv csak alaprajzzal együtt rendelhető, azonban az egy alaprajzhoz kapcsolódó látványtervek száma nincs korlátozva.


Lakberendező, belsőépítész | Flat Art © 2004-2014 | Oldaltérkép