Lakberendező tanfolyamok

lakberendező image

Ingyenes lakberendezési tanácsok, ötletek hírlevelünkben

E-mail cím:*

E-mail cím újra:*

Név:*

Lakberendező tanfolyamok

Cégünk jelenleg hobby lakberendező tanfolyamokkal várja a lakberendezés iránt nyitott érdeklődőket. A végzett, de gyakorlattal még nem rendelkező, lakberendezőket pedig gyakorlati kurzusok keretén belül oktatjuk a lakberendező szakma rejtelmeire.

Lakberendező workshop - Hobby lakberendező tanfolyam

hobby lakberendezés tanfolyamonHétvégi, gyorsított tanfolyamaink azoknak, akik saját otthonuk átalakításával nem boldogulnak, vagy tanácsra szorulnak, és az idő szűke miatt hosszabb tanfolyamra már nem tudnak beíratkozni. Az intenzív oktatás keretén belül a lakberendezés legfontosabb alapelveivel ismertetjük meg úgy, hogy közben saját lakása lehetőségeivel is tisztában lesz és a tanfolyam végén elképzelése lesz arról, hogy milyen lenne lakása ideális elrendezése.

lakberendező elválasztó vonal

Gyakorlati tanfolyam profi lakberendezőknek

lakberendezők munka közbenA gyakorlati lakberendező tanfolyam célja a különféle lakberendező iskolákban elsajátított elméleti tananyag elmélyítése illetve annak gyakorlati használata. Az elméleti tudás átültetésével megfelelő szakmai gyakorlat biztosítása, a felelős, önálló munka elindításához. Az oktatás keretén belül lehetőséget biztosítunk arra, hogy alapvető gyakorlatot szerezzenek lakberendező projektekben.

lakberendező elválasztó vonal

Feng Shui lakberendezés tanfolyam

feng shui lakberendezés tanfolyamonFeng Shui lakberendezés tanfolyamaink azoknak, akik elég kreatívitást éreznek magukban ahhoz, hogy szakemberek segítségével átalakítsák otthonukat, mégpedig úgy, hogy az igényes, esztétikus és energetikailag is kedvező legyen. Tanfolyamainkon Jobbágy Mária Feng Shui szakértővel közösen vezetjük be a Feng Shui lakberendezés alapjaiba.

lakberendező elválasztó vonal

Lepje meg párját, barátját egy tanfolyammal!

Szeretné meglepni párját, barátját, barátnőjét valami igazán hasznos ajándékkal? Vegyen számára utalványt valamelyik lakberendező tanfolyamunkra! Az utalványt megrendelheti lakberendezőink bármely elérhetőségén, vagy átveheti személyesen irodánkban.

lakberendező elválasztó vonal

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, ha tanfolyamaink felkeltették érdeklődését!


Lakberendező, belsőépítész | Flat Art © 2004-2014 | Oldaltérkép